ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα πορτοκάλι
Ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες ήταν μέχρι πρότινος ο κρασάτος.
Ήτοι, στην κατσαρολίτσα με μπόλικο λευκό κρασί και μπόλικη ριγανίτσα!!! Γιαμ γιαμ!!! Μέχρι πρότινος.
Γιατί τώρα ο αγαπημένος μου τρόπος μαγειρέματος για τις χοιρινές μπριζολίτσες μου είναι αυτή η πορτοκαλένια σαλτσούλα που θα σου παρουσιάσω σήμερα εδώ.
Η οποία πορτοκαλένια αυτή σαλτσούλα που γίνεται με ελάχιστα υλικά (πως αλλιώς άλλωστε), αναδεικνύει όχι μόνο την γεύση του χοιρινού, αλλά «αναβαθμίζει» ένα απλό-ταπεινό- καθημερινό πιάτο σε κάτι πιο ιδιαίτερο-ασυνήθιστο-εορταστικό.
Δεν συμφωνείς πως ακούγεται πολύ πιο εντυπωσιακό;
– Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
– Χοιρινές στην κατσαρόλα με σάλτσα πορτοκάλι!!!
Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο mothersblog
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Αδερφή Γιώργου Λυγγερίδη: «Έχω πολλή οργή μέσα μου – Ένας άνθρωπος καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν»
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία υψώθηκε στο Ηράκλειο – Έχει μέγεθος 1,5 στρέμμα!
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρεθυμνιώτισσα διαμαρτύρεται για τα δέντρα που κόβουν έξω από το σπίτι της