ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό φράουλα
Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά από τον Στέλιο Παρλιάρο.
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. φράουλες
500 γρ. γάλα φρέσκο
250 γρ. ζάχαρη άχνη
χρωματιστά μικρά τρουφάκια
θήκες παγωτού από βάφλα
Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το αφήνουμε για 45’ περίπου, μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε μπολ και το διατηρούμε στην κατάψυξη. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, γεμίζουμε τις θήκες, αναποδογυρίζουμε και βουτάμε το παγωτό μέσα στα τρουφάκια.
Πηγή: steliosparliaros
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Αδερφή Γιώργου Λυγγερίδη: «Έχω πολλή οργή μέσα μου – Ένας άνθρωπος καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν»
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Κρήτη: Ένας χρόνος χωρίς την Πένυ – «Ας γίνουνε αναμνήσεις τα τροχαία και όχι άλλοι άνθρωποι»
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Κρητικός αγριόγατος: Το ζώο «φάντασμα» επιστρέφει!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ1 ημέρα πριν
«Ιστορία τρόμου» στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ για ασθενή με χολή