«Δίνεις Αγάπη, παίρνεις Αγάπη»: Η εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης που πρέπει να στηρίξει όλο το Ρέθυμνο!

Shares

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου μία εκδήλωση ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η ιδιαίτερη βραδιά που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην πόλη, είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο φροντίδας παιδιών και ενηλίκων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες «Αγάπη».

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για άτομα κάθε ηλικίας με την ευγενική συμμετοχή του Ομίλου των Βρακοφόρων της Κρήτης και του γνωστού, κρητικού τραγουδιστή Βασίλη Σκουλά.

Η προσπάθεια χρειάζεται την υποστήριξη όλων των κατοίκων της πόλης ώστε να συμβάλει ο καθένας μας στην συνέχιση του σπουδαίου έργου που ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει από το 1987 κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, Νοητική Υστέρηση.

Η έναρξη του παιδικού προγράμματος θα γίνει στις 17.00 και το πρόγραμμα ενηλίκων στις 20.30. Τέλος, να αναφερθεί πως ολόκληρη η διοργάνωση θα γίνει πράξη με την επαγγελματική φροντίδα του ξενοδοχειακού ομίλου Grecotel και του προσωπικού των ξενοδοχείων της στο νησί της Κρήτης.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *