σχολεία

Τα σχολεία του νομού Ρεθύμνης που θα παραμείνουν αύριο κλειστά λόγω ψύχους

Shares

Μπορεί αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία της χώρας να ανοίγουν μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές των μαθητών, ωστόσο, υπάρχουν Δήμοι της Κρήτης, όπου τα σχολεία αύριο θα παραμείνουν κλειστά.

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας», η οποία έχει επηρεάσει και την Κρήτη, τα τελευταία 24ωρα, προκάλεσε την αναβολή του ανοίγματος των σχολείων στο Δήμο Μυλοποτάμου και του παιδικού σταθμού στο Δήμο Ανωγείων.

 

Δήμος Μυλοποτάμου

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κ. Μανούσου Κλάδου, Υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου και έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου, «τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».

 

Δήμος Ανωγείων

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης ανέφερε στο neakriti.gr πως αύριο, Τετάρτη, ο παιδικός σταθμός του Δήμου θα είναι κλειστός. Αναφορικά με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο ίδιος ανέφερε πως η σχετική απόφαση για το άνοιγμα ή όχι των σχολείων, πρόκειται να ληφθεί εντός της ημέρας.

 

Κλειστός και ο Α’ Βρεφονηπιακός σταθμός

Κλειστός θα παραμείνει έως την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου ο Α’ Βρεφονηπιακός σταθμός στα Μισσίρια, όπως ανακοίνωσε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία του Δήμου Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διακοπή της λειτουργίας γίνεται λόγω τεχνικής βλάβης που προέκυψε στο λέβητα του καλοριφέρ και των έκτακτων εργασιών που προέκυψαν μετά τις επιβεβλημένες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης που είχαν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα των διακοπών.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *