μελισσοκόμων

Έστειλαν στολές μελισσοκόμων σε νοσοκομείο της Κρήτης!

Shares

Σε μια σίγουρα πρωτότυπη πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, με σκοπό να ενισχύσει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με υλικό προστασίας για τους γιατρούς και νοσηλευτές, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Έτσι με αφορμή την ακύρωση του φετινού καρναβαλιού ο Σύλλογος σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις στολές που είχε προμηθευτεί για τους γονείς του σχολείου. Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος του Συλλόγου Πετρούλα Κορνηλάκη, είχαν αγοραστεί 50 φόρμες μελισσοκόμων, ώστε με αυτές να ντυθούν οι γονείς που θα συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.

Μια από τις στολές αυτές στάλθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ώστε να φανεί αν είναι κατάλληλες και χρήσιμες για μια ώρα ανάγκης και η απάντηση που πήραν ήταν θετική. Πρόκειται για 50 λευκές ολόσωμες και με κουκούλα φόρμες από επώνυμη εταιρία που προμηθεύει μελισσοκόμους και φάνηκε πως τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ο Σύλλογος πλέον απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς να παραδώσουν αυτές τις στολές ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθούν στο Νοσοκομείο, αφού όπως λέει η πρόεδρος του Συλλόγου, από τη στιγμή που το καρναβάλι ακυρώθηκε, δεν έχει κανένα νόημα να μένουν οι στολές αυτές στις ντουλάπες των γονέων για του χρόνου.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *