Στοιχηματικές εταιρίες με κορυφαία αξιοπιστία

Shares

H έμπειρη ομάδα του ιστότοπου topbookmakers.com.cy αναλύει, αξιολογεί και μας απαντάει στο ερώτημα, ποιες είναι οι 100% αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες στην κύπρο. Στο εν λόγω site θα μάθετε τα πάντα για όλες τις νόμιμες οnline εταιρίες στοιχημάτων. Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές των εταιρειών, πως μπορείτε να κάνετε καταθέσεις-αναλήψεις και την ταχύτητα αυτών. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάσετε κριτικές από τους ίδιους τους παίκτες και να συγκρίνετε εταιρίες. Τέλος θα ενημερώνεστε καθημερινά με στοιχηματικές ειδήσεις, με προγνωστικά στοιχήματος και θα μάθετε όλα τα νομοθετικά πλαίσια (φορολογία κερδών κτλπ) που αφορούν τον ιδιαίτερο χώρο των τυχερών παιχνιδιών.

Αυτές είναι οι Στοιχηματικές Εταιρίες με Νόμιμη Άδεια στην Κύπρο

Από το 2012 και έπειτα το online στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια στην Κύπρο γενικότερα διέπονται από τον “Περί Στοιχημάτων Νόμο” του οποίου η ισχύς ξεκινάει το 2012. Βάσει αυτού του νόμου, απαγορεύεται η λειτουργία των Online Casino και των ανταλλακτήριων στοιχημάτων, όμως έως και τον Οκτώβριο του 2016 οι παίκτες είχαν κανονικά πρόσβαση σε online bookmakers και εταιρίες τυχερών παιχνιδιών.  Ένα μήνα μόλις αργότερα, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου προέβη στη σύνταξη της πρώτης Blacklist στην οποία καταχωρήθηκαν οι παράνομες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα.

Την ίδια χρονική περίοδο ξεκίνησε και η διαδικασία αδειοδότησης των στοιχηματικών εταιριών που είχαν αιτηθεί τη νόμιμη λειτουργία τους στην Κύπρο. Η υπεύθυνη αρχή προχώρησε στην αδειοδότηση 8 συνολικά εταιριών συμπεριλαμβανομένου και της Parimatch.

Διαβάστε τις Κριτικές Παικτών και κάντε Σύγκριση Στοιχηματικών Εταιριών…

Στο Topbookmakers σας παρέχετε η δυνατότητα να βαθμολογήσετε τις στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες είστε εγγεγραμμένο μέλος και να διαβάσετε τα σχόλια άλλων παικτών για τις υπόλοιπες έτσι ώστε να πάρετε μια πρώτη ιδέα για την κάθε μία. Παράλληλα, μπορείτε να συγκρίνετε άμεσα δύο στοιχηματικές εταιρίες, να μελετήσετε την αξιολόγηση τους όπως αυτή προκύπτει από τη συνδυαστική βαθμολογία παικτών και Book Spy και να ενημερωθείτε για όλες τις σημαντικές ειδήσεις που αφορούν τον τομέα του online στοιχήματος.

Η ασφάλεια των συναλλαγών σας

Για να είναι αξιόπιστες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές, οι στοιχηματικές εταιρίες μεριμνούν – πέρα από τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτουν – να συνεργάζονται με τα πιο αξιόπιστα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ο λόγος κυρίως για τις τράπεζες, μέσω των οποίων πραγματοποιούνται οι περισσότερες καταθέσεις και αναλήψεις είτε με κάρτες είτε με μεταφορά μεταξύ λογαριασμών. Η Skrill και η Neteller είναι ηλεκτρονικά πορτοφόλια που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες των παικτών προσφέροντας ταχύτητα και υψηλά όρια συναλλαγών και χαμηλές χρεώσεις. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι πολλοί τρόποι πχ Paysafe, με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια συναλλαγές στις κυπριακές στοιχηματικές εταιρίες.

 

Γιατί να προτιμήσετε τις Online Στοιχηματικές Εταιρίες

Αν κάτι ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο στοίχημα και το τζόγο γενικότερα, αυτό είναι φυσικά η ολοένα αυξανόμενη προτίμηση στο online στοίχημα. Έτσι, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες αποτελούν τον ιδανικότερο προορισμό για τους παίκτες. Η διαφορά της γκανιότας είναι ιδιαίτερα μεγάλη και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τις 10 μονάδες. Στον τομέα των προσφορών, δύσκολα θα βρεθεί στοιχηματική εταιρία που να μην προσφέρει bonus εγγραφής, ενώ πλέον οι παίκτες απολαμβάνουν με μεγάλη συχνότητα freebets, προσφορές για επιστροφή χρημάτων, πριμ στα παρολί και μπόνους επανακατάθεσης (reload bonus).

Online Στοιχηματικές Vs Επίγεια Πρακτορεία (Πλεονεκτήματα)

  •    Έχουν Καλύτερες αποδόσεις
  •    Προσφέρουν Ελκυστικά Μπόνους Εγγραφής
  •    Διαθέτουν Πολλές καθημερινές προσφορές
  •    Διαθέτουν αγώνες σε Live Streaming μετάδοση
  •    Περισσότερες αγορές – γεγονότα σε 24ωρη βάση
  •    Δυνατότητα πονταρίσματος στην εξέλιξη του αγώνα (live betting)
Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *