Οι τσάμπα μαγκιές και το STAR

Του Νίκου Μολδοβανίδη

-Σε όλους έιχε κάνει εντύπωση η χαμηλή προσφορά του ΣΤΑΡ στον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Νίκος Παππάς και «έκλεισε» για 4 μέρες τους υποψήφιους καναλάρχες. Ο χρόνος κύλησε , το ΣτΕ γνωμάτευσε ως αντισυνταγματικό το άρθρο 2 του υπουργού Παππά και ακύρωσε τον διαγωνισμό. Στο μεσοδιάστημα αυτό τα κανάλια παρέμεναν «επί ξύλου κρεμάμενα» και πάνω σε αυτό το «αχαρτογράφητο» διάστημα , στήριξε το ΣΤΑΡ ( συμφερόντων Βαρδινογιάννη) την αγωγή κατά του Δημοσίου

-Πράγματι το star άσκησε αγωγή κατά του Δημοσίου αλλά και μελών της κυβερνήσεως μεταξύ των οποίων και του Νίκου Παππά και ζητά αποζημίωση 32εκ ευρώ. Στην αγωγή αναφερει ξεκάθαρα ότι είχε κλείσει να μεταδώσει αυτό το SURVIVOR αλλά στερούμενο άδειας λειτουργίας , έχασε την ευκαιρία και η εκπομπή μεταδώθηκε με τεράστια επιτυχία στο ΣΚΑΙ , που εννοείται ότι είχε άδεια. Τελικά βέβαια , κανένα δεν είχε άδεια αφού ο διαγωνισμός κηρύχθηκε ως μη γενόμενος. Εδω τα πράγματα μπλέκουν από τον ίδιο τον υπουργό.

-Η πρώτη του αντίδραση του κ. Παππά, δεν ήταν απάντηση υπουργού. Πιο πολύ έμοιαζε με ένα παιδί που θυμώνει με τους φίλους του και προσπαθεί να δείξει το θυμό του. Σε τουίτ που έστειλε γράφει : Το star έχασε το survivor και ζητά αποζημίωση 32εκ ευρώ. Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών & αποτυχημένων μάνατζερ.

-Πολύ πετυχημένο τουίτ που βγάζει κοροιδευτικά τη γλώσσα στο ΣΤΑΡ και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεν γνωρίζω τί ακριβώς μεσολάβησε από την πρώτη αντίδραση που πούλαγε «μαγκιά και εξυπνάδα» εκ του ασφαλούς, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν μόνο «Καρανίκες» στο Μαξίμου. Εχουν και κανένα νομικό . Ετσι σε δεύτερο χρόνο αλλά την ίδια μέρα υπήρξε νέα αντίδραση Παππά :Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ (Star Channel) κατά του ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση 32,4 εκατ. ευρώ για «διαφυγόντα κέρδη», καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να λάβουν θέση. Να εξηγήσουν επιτέλους στον ελληνικό λαό με ποίου το συμφέρον συντάσσονται.

-Μπορεί ένας τηλεοπτικός σταθμός, που επί σειρά ετών εκπέμπει χωρίς νόμιμη άδεια, να ζητά αποζημίωση για τη διεξαγωγή του πρώτου –μετά από 30 χρόνια- διαγωνισμού για χορήγηση τηλεοπτικών αδειών;…Μπορεί ένας ιδιωτικός οργανισμός να απαιτεί τη «μεταβίβαση» στο Δημόσιο (και κατ’ επέκταση στους πολίτες) εξόδων μισθοδοσίας υπαλλήλων ή προετοιμασίας του για τη συμμετοχή σε διαδικασία, η οποία προβλέπεται από Νόμο που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων;Μπορεί μια ιδιωτική εταιρεία να παρερμηνεύει μια απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου, αφήνοντας να εννοηθεί πως κατέπεσε στο σύνολό του ένας Νόμος (4339/2015), ο οποίος προβλέπει ελάχιστο αριθμό 400 εργαζομένων ανά σταθμό; ( μπλα μπλα μπλα )

-Κύριε υπουργέ, πότε θα κατανοήσετε ότι είστε (δυστυχώς) υπουργός σε χώρα της Ευρώπης και είστε υποχρεωμένος να προσέχετε όλες σας τις κινήσεις και τις εκφράσεις σας. Δεν είστε σε κάποια κατάληψη επιτέλους. Στην κανονική πραγματικότητα οι τσάμπα μαγκιές πληρώνονται ακριβά.

Καλά ξεμπερδέματα κ Παππά

Κρητική Επιθεώρηση Παρασκευής …


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *