Δείτε το σπίτι που έκρυβε ένα τρομερό μυστικό πολλών δεκαετιών | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Αν είσαι μηχανικός αεροσκαφών η λογική λέει πώς τα χέρια σου θα πιάνουν και δεν θα χρειάζεσαι μάστορες για τα μερεμέτια του σπιτιού σου. Τι γίνεται όμως όταν αυτά τα μερεμέτια σε φέρνουν αντιμέτωπο με ένα τρομερό μυστικό πολλών δεκαετιών;

Όχι το σπίτι του 34χρονου ήρωα της ιστορίας που θα σου αφηγηθούμε δεν είναι στοιχειωμένο. Απλά περιείχε ένα οικογενειακό κειμήλιο που κανείς δεν περίμενε. Ο Bobby έκανε επισκευές στην κουζίνα του σπιτιού που αγόρασε πριν 8 χρόνια όταν, ξαφνικά, μια περίεργη τσάντα από δέρμα κροκόδειλου έπεσε στο κεφάλι του!

«Αυτή η τσάντα χρονολογείται γύρω στο 1940 – 1950 και κανείς δεν γνωρίζει ποιανού είναι. Η ετικέτα λέει ότι φτιάχτηκε στην Κούβα. Δεν ήταν όμως το μόνο που ανακαλύψαμε εκείνη τη μέρα…», δηλώνει η σύντροφος του, σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Bobby στο facebook.

Και να ήταν μόνο αυτό… «Οι φωτογραφίες ήταν επαγγελματικές και απεικόνιζαν τον γάμο ενός ζευγαριού νομίζω της δεκαετίας του ’50. Τα πρόσωπα τους ήταν χαμογελαστά και φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχουμε ιδέα όμως σε ποιους ανήκει και γιατί τα είχαν κρύψει στην οροφή», δήλωσε η ίδια στο ABD news.

Τελικά, μετά από πολύ ενδελεχή έρευνα, το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να εντοπίσει τους πρώην ιδιοκτήτες του σπιτιού. Και μπορεί οι τελευταίοι να θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι, η ιστορία όμως δεν έπαψε να συγκινεί μεγάλος μέρος του διαδικτυακού κοινού.

Δείτε το σπίτι με το μυστικό

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *