σητειακό νερό

Πιο ψηλά δεν πάει: Τεράστια διάκριση για το «Σητειακό Νερό»!

Shares

Την ανώτατη διάκριση πέτυχε για άλλη μια χρονιά το ΣΗΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ της οικογενείας Ζαργιανάκη που βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο Olymp Awards 2020 GOLD επιτυγχάνοντας γενική βαθμολογία πάνω από 90% (εξαιρετική γεύση)!

Ο Διαγωνισμός OLYMP AWARDS είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με Michelin Σεφ & Γευσιγνώστες. Η κριτική του επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 διάσημους Σεφ και Σομελιέ από 15 ευρωπαϊκούς συλλόγους αρχιμαγείρων. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα ‘τυφλά σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω Covid-19, συνεχίσαμε με ασφάλεια να παράγουμε προϊόντα αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης, με ορισμένα εκ των οποίων συμμετείχαμε στον διαγωνισμό. Για την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας των καταναλωτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας προβήκαμε άμεσα στην εφαρμογή σειράς ενεργειών για το προσωπικό, τις προμήθειες υλικών, την παραγωγή, και τη διανομή των προϊόντων μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Σητειακό Νερό».

«Στα πλαίσια της νοοτροπίας συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των προϊόντων μας συμμετείχαμε και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό Olymp Awards, λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία χρονιά ότι παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας: ‘Να
καθιερώσουμε στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών ως το κορυφαίο νερό της Κρήτης με 8 διεθνή βραβεία Ποιότητας.»

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *