Σειραγάκης

«Σειραγάκη, δεν σου φταίνε τα ΜΜΕ για ό,τι έκανες στα παιδιά σου στο Ρέθυμνο!»

Shares

“Μιντιακό λιντσάρισμα”… Μάθαμε και αυτόν τον όρο! Τον έβαλε στη ζωή μας ο Νίκος Σειραγάκης! Ο “άνθρωπος” που ζητά να επανενταχθεί στην κοινωνία! “Αυτός” που του δόθηκε βήμα να μιλήσει!

Την ώρα που τα 36 παιδιά στο Ρέθυμνο, μαζί με τις οικογένειές τους, βασανίζονται μέσα στην σιωπή τους εδώ και χρόνια.

Συγγνώμη, αλλά θα είναι η πρώτη φορά στα περίπου 25 χρόνια που δημοσιογραφώ που θα εκφέρω μία ακραία -ίσως- άποψη.

Ο “άνθρωπος” αυτός, που δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τυχαίνει να τον γνωρίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί από τα Χανιά, που ήταν μαζί του σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ρέθυμνο, δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, δεν έχει δικαίωμα να κρίνει, δεν έχει δικαίωμα γενικώς!

Αποφυλακίζεται εκμεταλλευόμενος έναν νόμο που πέρασε η προηγούμενη κυβέρνηση και ζητάει άφεση αμαρτιών! Μας κουνάει και το δάχτυλο ότι τον δικάζουμε στο διηνεκές! Ποιος; Αυτός που κατέστρεψε τις ζωές δεκάδων παιδιών.

Αναφέρει ότι καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας! Ποιος; Αυτός που διέλυσε την αξιοπρέπεια παιδιών, αυτός που τσαλάκωσε τις προσωπικότητες και τον χαρακτήρα νέων ανθρώπων.

Όχι αγαπητέ, δεν θα σε δικάσουν τα ΜΜΕ, ούτε πλέον η Δικαιοσύνη! Δικάστηκες από την ίδια την κοινωνία και θα πρέπει να συνηθίσεις πλέον να ζεις με την καταδίκη αυτή, κάθε ώρα, κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα… μέχρι το τέλος!

Ναι, τα ΜΜΕ πολλές φορές “βανδαλίζουν” για λίγα κλικς, για λίγη τηλεθέαση, αλλά στην περίπτωσή σου δεν σου επιτρέπεται να μας ζητάς να συμμορφωθούμε! Και κακώς που σου δόθηκε βήμα! Αναστάτωσες ξανά μία πόλη, αναστάτωσες ξανά τα παιδιά που σε εμπιστεύτηκαν, αναστάτωσες τους γονείς τους… εξόργισες μία ολόκληρη κοινωνία που δεν ξεχνά ότι έκανες.

Χαίρομαι που δεν σε ξέρω και ούτε θα ήθελα ποτέ… Και το κείμενο αυτό μπορεί να μην το διαβάσεις ποτέ… Μπορεί και να το διαβάσεις… Δεν σε γνωρίζω και πίστεψέ με, ακόμη και αυτοί που μίλησα μαζί τους, δεν θα ήθελαν να σε γνωρίζουν…

Παντελής Γιαΐτσης
Ένας “βάνδαλος” δημοσιογράφος (ακόμα…)

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *