παλαίμαχοι

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου δίνουν ραντεβού σε τουρνουά 8Χ8!

Shares

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η συντονιστική επιτροπή του πρωταθλήματος προτίθεται να διοργανώσει και φέτος το 11ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8. Για τον λόγο αυτό θα ήθελε από παλιές αλλά και νέες ομάδες να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Οι αγώνες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα βράδυ(μετά τις 21:00) στα Δημοτικά γήπεδα(Ρεθύμνου, Μισιρίων, Ατσιποπούλου και Αρμένων), και ευελπιστούμε και φέτος να δώσουμε την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να αθληθούν να παίξουν και να διασκεδάσουν μέσο του ποδοσφαίρου ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Τα βασικά κριτήρια για την συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή θα είναι και φέτος τα παρακάτω: α)να βρίσκεται σε κάποια ομάδα παλαιμάχων β) να μην είναι ενεργός ποδοσφαιριστής(να μην έχει γραφτεί σε φύλλο αγώνα επίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου την σεζόν 2019-2020) γ)να έχει βεβαίωση(εντός εξαμήνου) από καρδιολόγο ότι μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, δ) να είναι άνω τον 35 ετών(γεν.1985 και πριν) και ε) δικαίωμα επίσης σε κάθε ομάδα θα έχουν και δύο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες πριν το έτος 1990.

Επιπλέον θα χρειαστεί η κάθε ομάδα να προσκομίσει στο Τμήμα Αθλητισμού α) συγκεντρωτική κατάσταση των συμμετεχόντων(μέχρι 20 άτομα) β)δύο φωτοαντίγραφα για τον κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή της αστυνομικής τους ταυτότητας και γ) μια υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη που θα λάβει από το Τμήμα Αθλητισμού για κάθε αθλητή.   

Τα παιχνίδια όλα θα διεξαχθούν με την παρουσία επίσημου Γιατρού καθώς και Διαιτητή.

Καλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Κλειστό Γυμν. Μελίνα Μερκούρη) ή ηλεκτρονικά στο Εmail: sports.rethymno@gmail.com . Όσοι επίσης θέλουν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου για ερωτήσεις και απορίες μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2831055645.  
Με τιμή,

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου 

Λαχνιδάκης  Δημήτριος

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *