θεατρικές

Ρέθυμνο: Συνάντηση με Θεατρικές Ομάδες της πόλης είχε η «Νέα Αντίληψη»

Shares

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού της Νέας Αντίληψης συνάντηση με Θεατρικές Ομάδες της πόλης μας, μετά από πρωτοβουλία του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καλογεράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από τη πλευρά των Θεατρικών Ομάδων επισημάνθηκαν τα προβλήματα στέγασης και εύρυθμης λειτουργίας τους, προκειμένου να συνεχιστεί από πλευράς τους η παραγωγή πολιτιστικού και κοινωνικού έργου. Επισημάνθηκε ακόμα η πιθανή δυνατότητα δημιουργίας από τη πλευρά του Δήμου σχήματος Δημοτικού, που θα λειτουργεί στα πλαίσια του υφιστάμενου Δημοτικού Σχήματος.

Από τη πλευρά της Νέας Aντίληψης, αφού επισημάνθηκε η τεράστια συμβολή των Θεατρικών Ομάδων στη πολιτιστική ζωή του Δήμου Ρεθύμνου, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην αναγκαιότητα δημιουργίας ξεχωριστού Γραφείου Θεατρικών εντός του σχήματος της ΚΕΔΗΡ, με σκοπό τον συντονισμό των δράσεων και την περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων τους, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ΚΕΔΗΡ.

Επίσης επισημάνθηκε πως είναι άμεσος σκοπός του Δημάρχου Γιώργη Μαρινάκη και της Νέας Αντίληψης η κατασκευή Πολιτιστικού-Συνεδριακού κέντρου του Δήμου, με ενέργειες που έχουν ήδη αναληφθεί από το Δημοτικό Σύστημα, όπως εξάλλου έχει εξαγγελθεί, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες παραγωγής του σημαντικού πολιτιστικού έργου των θεατράνθρωπων του Δήμου.

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *