Ρέθυμνο: Επιστολή αναγνώστη για τα σκουπίδια στην παραλιακή | ΦΩΤΟ

Shares

Ένα από τα βασικά προτερήματα της εποχής του διαδικτύου είναι η συμμετοχική πληροφόρηση. Η δυνατότητα που δίνεται, δηλαδή, στον απλό αναγνώστη να γίνει πομπός της πληροφορίας και να τη μεταφέρει μέσα από ένα μήνυμα/επιστολή σε κάποιο διαδικτυακό μέσο, έτσι ώστε αυτή να διαχυθεί σε ακόμα μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό.

Με βάση τα παραπάνω, το Daynight.gr δημοσιεύει κατά καιρούς τέτοιου είδους επιστολές με σκοπό να διορθωθούν τα κακώς κείμενα (μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας), εφόσον η εκάστοτε καταγγελία ευσταθεί. Μια τέτοια καταγγελία λάβαμε από έναν αναγνώστη ο οποίος διαμαρτύρεται για τα σκουπίδια στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

 

Η επιστολή του αναγνώστη:

«Καλημέρα σας. Φέτος το καλοκαίρι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα απορρίμματα καταστημάτων και οικιών στην παραλιακή Ελευθερίου Βενιζέλου. Ενω έπρεπε να μαζεύονται πριν βγει ο ήλιος (λόγω μικροβίων κλπ) τα σκουπίδια στην καλύτερη περίπτωση μαζεύονται στις 9 μισή και περίπου δύο φορές το μήνα η ώρα πάει 10 και μισή έως 11 για να μαζευτούν.

Η φωτό λοιπόν που σας στέλνω τραβήχτηκε από εμένα τώρα, δηλαδή στις 12 παρά δέκα. Σε μια περιοχή τουριστική και σε περίοδο full season.

 

Μίλησα με το γραφείο καθαριότητας του δήμου στις 11, αλλά το μόνο που ήξεραν να μου πουν είναι τώρα θα ξεκινήσουν. Αν το θεωρήσετε σωστό κάντε μια δημοσίευση.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.»
Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *