Ρέθυμνο-Ραφήνα με την Golden Star Ferries! Δείτε πότε ξεκινούν και πόσο θα κοστίζουν τα δρομολόγια

Shares

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που σας είχαμε γράψει  για το σχέδιο που βρίσκεται στα σκαριά και το οποίο προβλέπει ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρεθύμνου-Πειραιά με το πλοίο ΕΛΛΗ Τ., το οποίο εξαγοράστηκε σε πλειστηριασμό έναντι 650 χιλιάδων δολαρίων (δείτε ΕΔΩ).

Οι εξελίξεις, ωστόσο, τρέχουν και από ό,τι φαίνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με την Αττική, αυτή η τόσο «ταλαιπωρημένη» υπόθεση που βασανίζει τους πολίτες του Ρεθύμνου εδώ και χρόνια, θα λάβει σάρκα και οστά, έστω και για την καλοκαιρινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Golden Star Ferries, ξεκινάει δρομολόγια που θα συνδέουν το Ρέθυμνο με το λιμάνι της Ραφήνας, με ενδιάμεσους προορισμούς τα λιμάνια της Σαντορίνης, της Πάρου, της Μυκόνου, της Τήνου και της Άνδρου.

Τα δρομολόγια Ρέθυμνο-Ραφήνα ξεκινούν από τις 7 Μαΐου και θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο.

 

Το κόστος και η διάρκεια του ταξιδιού

Μπήκαμε στο site της Golden Star Ferries και είδαμε ότι ένα ενδεικτικό ταξίδι με αφετηρία και επιστροφή το λιμάνι του Ρεθύμνου, θα διαρκεί 13 ώρες και 25 λεπτά, ενώ η τιμή του εισιτηρίου 1(οικονομική θέση)  ανέρχεται στα 48€ για την απλή μετάβαση.

 

 

Σε κάθε περίπτωση και παρά το γεγονός ότι οι ενδιάμεσες στάσεις διευρύνουν το χρονικό όριο του ταξιδιού, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα αποτελέσει μία «ανάσα» στην ακτοπλοϊκή απομόνωση στην οποία έχει βρεθεί το Ρέθυμνο εδώ και χρόνια.

Καλά μας ταξίδια!

Shares


1 comment

  1. Pingback: Ρέθυμνο-Ραφήνα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 2 πλοία της νέας γραμμής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *