Έσκασε η «βόμβα» στο Ρέθυμνο: Ξανά υποψήφια με τον Γιώργη Μαρινάκη η Πέπη Μπιρλιράκη!

Shares

Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την είδηση με τον ντόρο που δημιουργείται όταν σκάει μία μεταγραφική «βόμβα» στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!

Ο λόγος για την γνωστοποίηση -έστω και την ύστατη στιγμή- της υποψηφιότητας της Πέπης Μπιρλιράκη με τον συνδυασμό «Νέα Αντίληψη» του Γιώργη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είχε αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης σε προσκήνιο αλλά και παρασκηνιακά, καθώς η πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ τηρούσε σιγή ιχθύος, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι αυτή τη φορά δεν θα «έτρεχε» τον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Παρ’ όλα αυτά,  όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει τα μέγιστα την προσπάθεια του Γιώργη Μαρινάκη για επανεκλογή στον δημαρχιακό θώκο.

 

Ποια είναι Θεοπίστη (Πέπη) Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη;

Η Πέπη (Θεοπίστη) Μπιρλιράκη, μπορούμε να πούμε ότι είναι μια αεικίνητη προσωπικότητα, η οποία λειτουργεί για το καλό της πόλης εδώ και δεκαετίες. Έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, συνέβαλε σε τεράστιο βαθμό στην ανάδειξη του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού ως ένα από τα μεγαλύτερα αποκριάτικα event της χώρας, ενώ οι εξειδικευμένες τις γνώσεις στο πεδίο του τουρισμού, έχουν επιδράσει καταλυτικά στην τουριστική ανάπτυξη του Ρεθύμνου.

Αφιερώνοντας άπλετο χρόνο και ενέργεια για την πόλη μας, έχει αποδείξει πως διαθέτει όχι μόνο τις γνώσεις αλλά και τη θέληση για να διευρύνει τις αναπτυξιακές προοπτικές του Ρεθύμνου. Αναμφίβολα από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες που θα εμπλακούν στον προεκλογικό αγώνα!

 

 

 

Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος για πρώτη φορά με το Συνδυασμό «Νέα Αντίληψη» το 2006. Από το 2007 έως το 2010 έχει υπηρετήσει το Δήμο Ρεθύμνης ως:

  • Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ρεθύμνης σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού από το 2007 έως το 2010
  • Πρόεδρος : της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ρεθύμνης Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. ( 2010) -του Δημοτικού Θεάτρου Ρεθύμνης (2007-8) -της Δημοτικής Χορωδίας Ρεθύμνης (2007-2010) -του Κέντρου Νέων Ρεθύμνης (2009-2010) -των Οργανωτικών Επιτροπών: Καρναβαλιού (2007-2010), Αναγεννησιακού Φεστιβάλ (2007-2010), Γιορτής Κρασιού (2009-2010) και της Σχολικής Επιτροπής Β’ Δημοτ.Σχολείου ( 2007-2010)
  • Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης
  • Εκπρόσωπος του Δήμου Ρεθύμνης στην Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ)
  • Μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί του Θρησκευτικού Τουρισμού της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης
  • Μέλος του ΔΣ Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ρεθύμνης.
Shares

1 comment

  1. Pingback: Ειρήνη Δροσοπούλου: Άλλο ένα δυνατό όνομα στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαρινάκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *