παρκάρω

Ρέθυμνο: «Εδώ θα παρκάρω γιατί έτσι γουστάρω!»

Shares

Βγάλαμε όση ποιητική διάθεση μας έχει απομείνει στον τίτλο, για να μη βγάλουμε άλλες διαθέσεις, περισσότερο κυνικές και επιθετικές… Βλέπετε, το θέμα της παράνομης στάθμευσης στο Ρέθυμνο , είναι ένα θέμα που πονάει και οι ανά τον καιρό περιπτώσεις που συναντάμε, μάς έχουν βγάλει τα μάτια.

Και πάνω που αυτο-παινευόμασταν για το γεγονός ότι είμαστε από τις ελάχιστες πόλεις πανελλαδικά που σεβόμαστε την ύπαρξη των διαβάσεων, έρχεται η παρακάτω φωτογραφία και μας… αυτο-ακυρώνει.

Κυρία που ήθελε να πάρει τον καφέ της από διπλανό κατάστημα στην περιοχή Μισίρια και παρά το γεγονός ότι το εν λόγω κατάστημα διαθέτει πάρκινγκ για τους πελάτες του, εκείνη προτίμησε να το αφήσει κατά που την βολεύει, πατώντας όχι απλά τη διάβαση, πατώντας όχι απλά το πεζοδρόμιο, αλλά και κλείνοντας ταυτόχρονα την ράμπα των ΑμΕΑ.

Τρία σε ένα, λοιπόν, το πακέτο της αναισθησίας και της ανύπαρκτης οδηγικής παιδείας, ωστόσο το φαινόμενο δεν εξαντλείται στην συγκεκριμένη κυρία, καθώς είναι καθημερινά επαναλαμβανόμενο από δεκάδες οδηγούς.

 

παρκάρω

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *