κρεβάτια

Ρέθυμνο: Το νοσοκομείο προμηθεύεται 120 ολοκαίνουργια κρεβάτια

Shares

Την Πέμπτη, 27.6.2019 το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκήρυξε Δημόσιο Ηλεκτρονικό Ανοικτό Διαγωνισμό για την προμήθεια εκατόν είκοσι (120) σύγχρονων, νέας γενιάς, ηλεκτρικών κλινών νοσηλείας ασθενών, συνολικής Προϋπολογισθείσας Δαπάνης 240χιλ ευρώ.

Στον προϋπολογισμό της δαπάνης περιλαμβάνεται επιπλέον η προμήθεια Σετ Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού (στρώμα, κομοδίνο και τραπεζοτουαλέτα) ο οποίος θα συνοδεύει τις νέες κλίνες στους θαλάμους νοσηλείας ασθενών. Τα απαιτούμενα κονδύλια εγκρίθηκαν και επιχορηγήθηκαν από το Αποθεματικό του 2018 του Υπουργείου Υγείας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, αφού τα κρεβάτια, τα οποία θα αντικατασταθούν μετρούν 30 έτη ζωής πλέον, κρίνονται ακατάλληλα για νοσηλεία και επιβαρύνουν τη νοσηλευτική φροντίδα των ασθενών. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νέων κλινών θα καλύψει πλήρως τις κλινικές, Παθολογική, Χειρουργική και Μαιευτική στις οποίες υπάρχει και αυξημένη ανάγκη. Οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται το κρεβάτι ηλεκτρικά χωρίς βοήθεια και να μεταφέρονται από το προσωπικό με ασφάλεια και άνεση εντός των τμημάτων του Νοσοκομείου.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *