Ρέθυμνο: Με έναν υπάλληλο μένει η Επιθεώρηση Εργασίας

Shares

Επιστολή από το Εργατικό Κέντρο προς την Έφη Αχτσιόγλου

Τη στελέχωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας Ρεθύμνου ζητάει το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, από την Έφη Αχτσιόγλου, μετά και τη δυσμενή εξέλιξη της μετάταξης της μιας εκ των δύο υπαλλήλων της Επιθεώρησης στο Ρέθυμνο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται, μάλιστα, στην έναρξη της τουριστικής σεζόν, με τις ξενοδοχειακές μονάδες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη, απασχολώντας συνολικά πάνω από 10.000 εργαζόμενους.

Η επιστολή

Κυρία  Υπουργέ,

Στο Νομό μας απασχολούνται  πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με την πλειοψηφία αυτών , να απασχολούνται στον τουρισμό σε πάνω από 500 επιχειρήσεις που ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους  .

Στην τοπική υπηρεσία του Σ.Ε.Π.Ε.  , απασχολούνται δύο υπάλληλοι ,  εκ των οποίων  εγκρίθηκε η μετάταξή της μίας  και φεύγει από το Ρέθυμνο και  η άλλη πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί σύντομα .

Μετά από αυτή την εξέλιξη ζητάμε την άμεση (χθες) στελέχωση  της Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου , με το αναγκαίο προσωπικό,  για καθημερινούς ελέγχους στους χώρους δουλειάς, για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και την αντιμετώπιση της μαύρης εργασίας καθώς και την πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών .

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *