μαθητές

Ρέθυμνο: 40 μαθητές από 2 Δημοτικά Σχολεία συνδέθηκαν εξ αποστάσεως!

Shares

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2020», 40 μαθητές και 4 δάσκαλοι από δυο δημοτικά σχολεία του Ρεθύμνου, συνδέθηκαν εξ αποστάσεως για πρώτη φορά από το σπίτι τους!

Με αυτόν τον τρόπο και δεδομένων των συγκυριών που τους έχουν φέρει μακριά από τις αίθουσες διδασκαλίες τις τελευταίες εβδομάδες, οι μαθητές συνεργάστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά του Διαδικτύου στην ζωή μας.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ζήσαμε συγκινητικές και ανεπανάληπτές στιγμές!

Ευχαριστούμε τους δασκάλους και τις διευθύνσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθυμνου και του και του Δ.ΣΧ Άδελε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τους γονείς τους!

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος ΟΔΥΣΣΕΑΣ είναι το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.ΕΑ] του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα σχολεία μας και η πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη, το παιχνίδι στο προαύλιο, η ανεπανάληπτη σχέση μαθητών και δασκάλου δεν αντικαθίστανται από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σε περιόδους ασύμμετρης απειλής σαν και αυτές που βιώνουμε σήμερα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση βοηθά να μην σβήσει η φλόγα της μάθησης.

Με το καλό λοιπόν, «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» για να μη λείψει κανείς από το  ραντεβού στα σχολεία μας»!

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *