Ρέθυμνο: Μαθητές από το Ατσιπόπουλο είπαν τα κάλαντα και συζήτησαν με τον κ. Μαρινάκη

Shares

Τα πρώτα κάλαντα των γιορτινών ημερών ήχησαν σήμερα (10/12/2019) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών δύο τμημάτων της Γ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ατσιποπούλου. 

Οι 32 μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους  δασκάλους τους κ. Λευτέρη Βογιατζιδάκη, κα Αντωνία Καλυβιανάκη και κ. Θωμά Κατσόγιαννο επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και αφού του έψαλλαν τα κάλαντα, συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν το σχολείο τους και την πόλη μας.

Με οργάνωση και ευγένεια, απηύθυναν στον Δήμαρχο προσωπικές ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντα του, για τις ευθύνες που απορρέουν από την ιδιότητα και το θεσμικό του ρόλο, για το αν έχει ελεύθερο χρόνο και πού τον διαθέτει κ.α. 

Οι μαθητές ενδιαφέρθηκαν ακόμη για τη λειτουργία του Δήμου και για θέματα που αφορούν την μετακίνηση στην πόλη, την  καθαριότητα και το περιβάλλον.  

 Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε θερμά τους μαθητές, τους ευχαρίστησε που έφεραν με τόση αισιοδοξία το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο και τους αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάστηκε για να συζητήσει μαζί τους και να απαντήσει στα ερωτήματα τους. 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *