Λίτινας

Ρέθυμνο: Η δήλωση του Γιάννη Λίτινα για την κλήρωσή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Shares

Ο Γιάννης Λίτινας καταλαμβάνει τελικά την έδρα στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Σημειώνεται ότι ο κ. Λίτινας είχε ισοψηφήσει  με τον Μαρίνο Παπαδάκη στην τελευταία εκλόγιμη θέση του συνδυασμού «Νέα Αντίληψη» του Γιώργη Μαρινάκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η κλήρωση έγινε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου και ο κ. Λίτινας θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1η Σεπτεμβρίου, μαζί με το σύνολο των νεοεκλεγέντων νέων δημοτικών συμβούλων.

 

Η ανακοίνωση του Γιάννη Λίτινα:

«Μια μακρά προεκλογική περίοδος έλαβε τέλος. Μακρύτερη απο τα συνηθισμένα και μεγαλύτερη για κάποιους απο εμάς που οι συμπολίτες μας μας απέδωσαν ισόψηφους απο τη διαδικασία επιλογής των Δημοτικών Συμβούλων.

Μετά απο όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, και μετά και απο την νομικά προβλεπόμενη κλήρωση απο το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου, κατέλαβα τελικά τη 15η θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου με τη Νέα Αντίληψη και τον Δήμαρχο μας Γιώργη Μαρινάκη.

Αφού ευχαριστήσω μέσα απο τη καρδιά μου πρώτα την οικογένεια μου που με ανέχεται και με υποστηρίζει απόλυτα, τους δικούς μου και όλους τους γύρω μου, τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, ζητώντας μου να στελεχώσω την Νέα Αντίληψη αλλά και όλους τους συνυποψήφιους μου για αυτόν τον πανέμορφο και δημιουργικό αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για τον τόπο μας και τους πολίτες του, οφείλω να υποσχεθώ πως όπως πριν, έτσι και καθ’όλη τη διάρκεια της θητείας μου θα παραμείνω ενεργός και μάχιμος πολίτης, σκεπτόμενος μόνο το συμφέρον του τόπου μας.

Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά με άξιους συμπαραστάτες τους πολίτες του Ρεθύμνου αλλά και την τρομερή Ομάδα της Νέας Αντίληψης τα βήματα μας θα είναι σταθερά και θα πάμε το Ρέθυμνο πιο μπροστά, για ένα Ρέθυμνο για Εμάς και τα Παιδιά μας.»

 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *