ελεγχοι

Ρέθυμνο: Έρχονται αυστηροί έλεγχοι στα καταστήματα λόγω συνωστισμού

Shares

Ο συνωστισμός που έχει καταγραφεί σε πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, κυρίως σε μπαρ και καφέ τα Σαββατοκύριακα, προκάλεσε την αντίδραση των αρμόδιων υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας, που ξεκινά εντατικούς ελέγχους στην πόλη αλλά και στην ύπαιθρο.

Η σωστή τήρηση των κανόνων κατά της εξάπλωσης της νόσου covid – 19 αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των συναρμόδιων υπηρεσιών, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε σύσκεψη υπό την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή.

siskepsi perifereia 1

Επειδή διαπιστώθηκε ότι σε πολλά καφέ, καφενεία και μπαρ, σημειώνεται συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν μετά την περίοδο της καραντίνας, αποφασίστηκε να ξεκινήσει νέος κύκλος ενημέρωσης των αρμοδίων λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και του κοινού.

Ωστόσο, την φάση της ενημέρωση θα ακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι με επιβολή και των ανάλογων προστίμων. Όπως δε τονίστηκε στην σύσκεψη, δεν η ενημέρωση και οι έλεγχοι δεν θα γίνουν μόνο στην πόλη αλλά και στα τουριστικά θέρετρα του Ρεθύμνου και σε κάθε άλλο χωριό, που θα κριθεί πως απαιτείται.

Πηγή: rethemnosnews

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *