Μαρινάκης

Ρέθυμνο: Ενωτικό το κλίμα στην ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (26 Αυγούστου) σε κλίμα ενότητας και συγκίνησης, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ρεθύμνου.

Η αίθουσα στο Σπίτι του Πολιτισμού ήταν κατάμεστη, ενώ η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο.

Στη συνέχεια, τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθώς επίσης και τα νέα μέλη των τοπικών συμβουλίων, προχώρησαν στην καθιερωμένη ορκομωσία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκφώνηση του όρκου από τον Δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη:

Παράλληλα, ο Γιώργης Μαρινάκης, σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εμφάνισε συναινετική διάθεση και κάλεσε σε συνεργασία όλες τις παρατάξεις για το καλό του Ρεθύμνου και των Ρεθυμνιωτών.

 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

«Εκείνο το οποίο μπορώ να σας πω και να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα καταβάλω κάθε προσωπική και θεσμική προσπάθεια, ώστε σε λίγο καιρό να μη καταλαβαίνει κανείς ποιός είναι πλειοψηφία και ποιος μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω είναι χρέος μας να συννενοούμαστε και να αποδείξουμε ότι το Ρέθυμνο και οι Ρεθεμνιώτες μας ενώνουν, τα προβλήματα μας ενώνουν, έχουμε πολλά στοιχήματα να κερδίσουμε μεγάλα, όπως είναι τα έργα υποδομής που λείπουν από το τόπο μας.

Καλή θητεία να έχουμε!»

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *