Ρέθυμνο: Έκοψαν κλήση σε κάτοικο με κάρτα ελευθέρας, αλλά τα καφάσια ΔΕΝ τους ενόχλησαν! | ΦΩΤΟ

Shares

Έχουμε δει πραγματάκια και πραγματάκια να συμβαίνουν στην πόλη μας και αναμφίβολα το θέμα της στάθμευσης είναι από εκείνα που μας… πονάνε περισσότερο.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το πρόβλημα του πάρκινγκ, βέβαια, δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τους κατοίκους που διαθέτουν κάρτα ελευθέρας στην περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης. Αυτοί θα πρέπει να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Σωστά;

Αμ δε!

Μετά από καταγγελία αναγνώστη, συνειδητοποιήσαμε ότι ούτε αυτοί θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι…

Το έζησε για τα καλά στο πετσί της μία μόνιμη κάτοικος που ζει κοντά στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη (και συγκεκριμένα στην οδό Γερακάρη), η οποία ξύπνησε και με έκπληξη είδε…  μπιλετάκι από τη δημοτική αστυνομία στο παρμπρίζ της!

Το παράλογο της όλης υπόθεσης, βέβαια, είναι πως ακριβώς δίπλα από το… αναμάρτητο ΙΧ το οποίο είχε κανονικά το σήμα κολλημένο, υπάρχουν καφάσια και σκαμπό που κατελάμβαναν 2 από τις 5 διαθέσιμες θέσεις. Προφανώς αυτά ΔΕΝ ενοχλούν τους δημοτικούς υπαλλήλους που δεν μπαίνουν στη διαδικασία -όχι να αναζητήσουν τους πονηρούς που τα τοποθέτησαν, αλλά απλά- να τα απομακρύνουν.

Εννοείται δε πως το απαράδεκτο αυτό  φαινόμενο το συναντάμε και σε άλλες γειτονιές της πόλης του Ρεθύμνου, από εξυπνόπουλα που καβατζώνουν θέσεις με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο που ευδοκιμεί στο Ελλαδιστάν…

Λίγη προσοχή από τους υπαλλήλους και άλλη τόση από τους ασυνείδητους πολίτες, δεν βλάπτει…

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *