Ρέθυμνο: Με χαμόγελα κι ενέργεια διεξήχθη ο αγώνας beach running 5.000 μέτρων! | ΦΩΤΟ

Shares

Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε ο 5ος Αγώνας Beach Running στο Ρέθυμνο σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Η συμμετοχή του κόσμου για μια ακόμη χρονιά ήταν σημαντική για μια τόσο δύσκολη διαδρομή πάνω στην άμμο. Πλήθος κόσμου μεταξύ άλλων και λουόμενοι στην παραλία παρακολούθησαν την έναρξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και αναμονή για την επιστροφή του νικητή.

 

Μικρά παιδιά έτρεξαν με αφετηρία και τερματισμό το Δελφίνι, ολοκληρώνοντας μια διαδρομή 800 μέτρων, ενώ για του ενήλικες η διαδρομή ήταν αρκετά πιο δύσκολη, αφού συνολικά τα μέτρα που διένυσαν έφταναν τα 5.000!

Ο πρώτος κατάφερε να διανύσει τα 5.000 μέτρα σε μόλις 23 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, ενώ η πρώτη γυναίκα ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 30 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα.

Ομολογουμένως ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες, ακόμη και για όσους παρακολούθησαν την όλη εξέλιξη αυτής της αθλητικής δραστηριότητας, αφού κύριος στόχος της ήταν να υπάρξει κίνητρο για επιπλέον αθλητική δραστηριότητα στην πόλη.

Η διοργάνωση έγινε από το τμήμα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου σε συνεργασία με το σωματείο ΟΚΑ Πρέβελη στα πλαίσια του εναλλακτικού τουρισμού που συμπεριλαμβάνεται και ο αθλητικός τουρισμός.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αυτός ο αγώνας στο Ρέθυμνο και από ό,τι φαίνεται από την ένθερμη συμμετοχή του κόσμου θα μείνει αξέχαστη.

1 (1) (11)
Aperture: 4.5Camera: COOLPIX B700Iso: 100Orientation: 1
« 1 από 13 »
Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *