διάδρομος

Ρέθυμνο: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στον ξύλινο διάδρομο της παραλίας

Shares

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση σε σημεία του ξύλινου διαδρόμου στην παραλία του Ρεθύμνου, όπου είχαν παρουσιαστεί φθορές ενώ τοποθετήθηκε και ειδική σήμανση για την πρόληψη ατυχημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως αναμένεται στις αρχές Αυγούστου ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του δαπέδου.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια προγενεστέρων ενημερώσεών μας προς το κοινό του Ρεθύμνου, ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκαν τα σημεία του ξύλινου διαδρόμου στα οποία είχε παρουσιαστεί φθορά, ενώ την 7η Αυγούστου 2019 διενεργείται ο προγραμματισμένος ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάθεση της εκτέλεσης του έργου «Εργασίες αποκατάστασης ξύλινου διαδρόμου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου», που περιλαμβάνει διόρθωση της υπόβασης του διαδρόμου και πλήρη αποκατάσταση του δαπέδου του από ανθεκτικό υλικό.

Ταυτόχρονα, προς ενημέρωση του κόσμου, έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες, εφιστώντας την προσοχή κατά τη διέλευσή του, προς αποφυγή ατυχημάτων».

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *