Ρέθυμνο: Από «Black Friday» σε «Black Week»! Μεγαλύτερη η συμμετοχή φέτος των τοπικών επιχειρήσεων | ΦΩΤΟ

Shares

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο Ρέθυμνο μπορεί να μην υπήρχαν ουρές ανθρώπων να πατάνε επί πτωμάτων για να προλάβουν το προϊόν στην καλύτερη τιμή όπως συνηθίζεται στην Αμερική, όμως φάνηκε ο κόσμος να περιμένει με ανυπομονησία αυτή την μέρα, ενώ η κινητικότητα στην αγορά αυξήθηκε κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδος.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Ο θεσμός αυτός αν και αφορά κυρίως μια αμερικανική παράδοση, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να εφαρμόζεται και στην Ελλάδα.

Φέτος, στο Ρέθυμνο φάνηκε ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών επικεντρώθηκε περισσότερο στα ηλεκτρονικά είδη, ενώ άτομα νεαρής ηλικίας φαίνεται να επισκέφθηκαν τα καταστήματα από νωρίς το πρωί.

Πραγματικά εντυπωσιακό ήταν ότι παιδιά δημοτικού, φαίνεται να το έσκασαν από το σχολείο κατά τη διάρκεια του πρωινού για να προλάβουν προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε μεγαλύτερη συμμετοχή φέτος και των τοπικών επιχειρήσεων, ενώ το καταναλωτικό κοινό φάνηκε εδώ και μέρες ότι προσδοκούσε κάτι.

Αναμφίβολα, σε αυτό συνέβαλε και ο βομβαρδισμός των διαφημίσεων κυρίως από τις πολυεθνικές με πτώση τιμών σε προϊόντα που ξεπερνούσαν και το 50%!

Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που κράτησαν την εκπτωτική πολιτική αυτής της ημέρας μια ολόκληρη εβδομάδα μεταποιώντας την «Black Friday» σε «Black Week».

Στο ρυθμό της «Black Friday» φαίνεται ότι μπήκαν για τα καλά και οι τοπικές επιχειρήσεις, πέρα από τις μεγάλες πολυεθνικές που έπαιζαν ήδη «μπάλα» αυτή την μεγάλη σε εκπτώσεις μέρα.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *