Φράουλες

Ρέθυμνο: Μεγάλη ανατροπή με το μαγαζί της παραλίας που «σφραγίστηκε»

Shares

Υπήρξε αδιαμφισβήτητα ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης στην πόλη μας. Ο λόγος για τις «Φράουλες», ένα από τα πλέον γνωστά και επιτυχημένα cafe-bar του Ρεθύμνου, το οποίο -κατά πως έλεγαν οι πληροφορίες προ δεκαημέρου- δέχτηκε πρόστιμο που αγγίζει τα 10.000 ευρώ και «σφραγίστηκε» μετά από επίσκεψη μικτού κλιμακίου επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης και ελληνικής αστυνομίας, για μη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Σήμερα έρχονται τα πάνω-κάτω, καθώς σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση, αναφέρει ότι το μαγαζί ουδέποτε σφραγίστηκε αλλά αντιθέτως έπαψε προσωρινά τη λειτουργία του μετά από αυτόβουλη απόφαση της ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, μιλάει για δικαίωση καθώς το διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων, ανέστειλε το πρόστιμο και το κλείσιμο του καταστήματος για 30 μέρες.

 

Η ανακοίνωση της επιχείρησης:

«Δικαιώθηκε το κατάστημα μας , ΦΡΑΟΥΛΕΣ από το διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων όπου είχαμε το δικαίωμα να προσφύγουμε. Το δικαστήριο ανέστειλε το πρόστιμο και το κλείσιμο του καταστήματος για 30 μέρες αφού εκτιμήθηκαν και εξετάστηκαν τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης .

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δεν είχε υποστεί πράξη σφράγισης ή κάποιο άλλο «λουκέτο», όμως οι ιδιοκτήτες του αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του, σεβόμενοι την Ελληνική Αστυνομία και την πράξη των ελεγκτών της Αρχής Διαφάνειας, μέχρι να προσφύγουμε στο δικαστήριο.

Διαβάστε σχετικά: 

Ρέθυμνο: Ποιοι θέλουν να «τρομοκρατήσουν» τα μαγαζιά της παραλίας;

Το κατάστημα μας απόψε ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του, ενώ σύντομα θα απευθυνθούμε δημόσια στην κοινωνία του Ρεθύμνου προς αποκατάσταση της επιχειρηματικής μας φήμης που επιχειρήθηκε από μεμονωμένα περιστατικά, ανεπιτυχώς βέβαια, να πληγεί αυτές τις δύσκολες για εμάς στιγμές.

Ρέθυμνο, 22-06-2020

«Φράουλες Ο.Ε.»

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *