Βαρουφάκης

Ο «Ρεθεμνιώτης» τα πήρε στο κρανίο με τον… Γιάνη 

Shares

Θα ήθελα να το γράψω απλά όπως το σκέφτηκα, αλλά οι τρόποι μου δε με αφήνουν. Απίστευτα τα όσα διαβάζουμε για το γνωστό Γιάνη με ένα «ν». Πήρε το αμαξάκι του και πήγε στην Αίγινα, όταν όλοι εμείς έχουμε κάτσει στο σπιτάκι μας εδώ και ένα μήνα. Προσωπικά είχα κόψει τα πολλά-πολλά πριν επιβληθεί η καραντίνα. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Και δε με νοιάζει που πήρε το αμάξι του και πήγε εκεί που ήθελε. Ούτε ένοιαξε πως με το γνωστό του ύφος μας έδειξε ότι άμα έχεις «τίτλο» και ασυλία κάνεις ό,τι θέλεις στη χώρα. Άλλωστε δεν είναι ο πρώτος ούτε θα είναι και ο τελευταίος.

 

 

Δεκάδες τα παραδείγματα απαράδεκτης συμπεριφοράς από βουλευτές και στο παρελθόν προς αστυνομικούς και άλλους δημοσίους υπαλλήλους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. 

Ούτε με νοιάζει που με στυλ βγήκε στα κανάλια να απαντήσει και να βγει και από πάνω. 

 

 

Με νοιάζει που δε σεβάστηκε όλους εμάς που τόσες εβδομάδες δεν έχουμε κουνήσει, που δεν έχουμε δει ήλιου φως, που έχουμε στερηθεί τη βόλτα μας, τον καφέ μας το ποτό μας, που δεν έχουμε αγκαλιάσει τους γονείς μας, που δεν έχουμε πάει στο χωριό μας να δούμε αν το σπιτάκι μας είναι εκεί ή αν έγινε κάτι και άλλα πολλά…

Στερούμαστε και μένουμε σπίτι γιατί έχουμε συναίσθηση και καθήκον να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. Γιατί ακούμε τους νόμους και προσπαθούμε να συμβάλουμε ώστε να μη ζήσουμε καταστάσεις όπως της Ιταλίας, της Ισπανίας και τώρα της Βρετανίας και των ΗΠΑ. 

Και εμφανίζονται κάποιοι και τα γράφουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια γιατί «δεν ξέρουμε ποιοι είναι». Ο άλλος ζει μόνος σε ένα σπιτάκι στην Αθήνα με ένα μπαλκονάκι και δεν βλέπει ήλιο και ανοίγει την τηλεόραση και βλέπει το Γιάνη να δίνει ένα άλλο παράδειγμα. Λίγο θέλει η κατάσταση για να ξεφύγει… Ας μην τους αφήσουμε να μας χαλάσουν την ηρεμία, ας μην τους αφήσουμε να μας βάλουν σε κίνδυνο. Εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και στο τέλος θα νικήσουμε. Τα παρατράγουδα θα υπάρχουν αλλά στο χέρι μας είναι να τα περιορίσουμε. 

Την καλημέρα μας!

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *