Ρεθεμνιώτης

Ο «Ρεθεμνιώτης» συγχαίρει τις επιχειρήσεις που βάζουν πλάτη!

Shares

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, όπου χιλιάδες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μία άνιση μάχη, που η χώρα προσπαθεί να ανταποκριθεί αν και τα χρήματα που διαθέτει δεν είναι πολλά, αφού η κρίση που πέρασε έχει αφήσει το αποτύπωμά της, οι επιχειρηματίες που μπορούν, πρέπει να βοηθήσουν. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Όπως μπορούν, με ό,τι περισσεύει. Πρώτα βέβαια πρέπει να προσφέρουν κρατώντας τους εργαζομένους και πληρώνοντάς τους. Όσοι δε μπορούν, μπορεί να αναλάβει ένα μέρος το κράτος και το έχει κάνει. 

Αλλά από αυτή την κρίση πρέπει οι πολίτες να βγουν δυνατοί. Να επιζήσουν από τον ιό και να έχουν χρήματα για να πάρουν τα απαραίτητα. 

Διαβάζω με ικανοποίηση αναρτήσεις εταιρειών μεγάλων και μικρών που προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν. 

Διάβασα για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία η οποία πρόσφερε 100 χιλιάδες μάσκες, για τη Motor Oil που πρόσφερε 50 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, για την Παπαστράτος, η οποία επίσης πρόσφερε 50 αναπνευστήρες για ΜΕΘ, το Ίδρυμα Λάτση το οποίο ενίσχυσε τον εξοπλισμό ΜΕΘ του Θριάσιου, τη Γιώτης, η οποία δώρισε 20 αναπνευστήρες ή και τη ΜΕΓΑ που δώρισε 20 νοσοκομειακές κλίνες για ΜΕΘ. 

Διαβάζω επίσης και για τη ΔΕΗ, η οποία αν και δεν τις περισσεύουν κάνει εκπτώσεις και καλά κάνει, αλλά και τη Wind Hellas που προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν χρόνο. Θα χρειαστεί αφού όλος ο κόσμος μένει σπίτι και η τεχνολογία βοηθάει να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. 

Μπράβο σε όλους!

Όπως άκουσα και από υπουργούς, όλοι πρέπει να συμβάλουν. Είμαστε σε πόλεμε με ένα αόρατο εχθρό και θα κριθούμε όλοι και οι επιχειρηματίες δεν εξαιρούνται από αυτή την κρίση.

Δείξτε λοιπόν τι αξίζετε, δείξτε ότι είστε κοντά στους συνανθρώπους σας και αυτοί όταν όλα περάσουν δε θα το ξεχάσουν!

Να είστε σίγουροι γι’ αυτό…

Την καλημέρα μας και να προσέχετε την υγεία σας!

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *