καραντίνα

«Τι θα πρωτοκάνετε όταν τελειώσει η καραντίνα;»

Shares

Διαβάζω αγαπητοί μου συμπολίτες ότι η πρώτη έξοδος που σχεδιάζουν αρκετοί αλλά κυρίως αρκετές θα είναι στα κομμωτήρια και γενικά στα… σαλόνια ομορφιάς. Να βγουν έξω όμορφες να κάνουν τις δύσκολες μέρες μας ομορφότερες οι κυρίες και τα κορίτσια της χώρας. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr 

Χαμός αναμένεται στα κομμωτήρια και ήδη πολλά καταγράφουν τις «απαιτήσεις» των κυριών και περιμένουν την εξειδίκευση των μέτρων για να δουν πώς θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα ομορφιάς. Εκεί λοιπόν θα μαζευτεί το πρώτο χρήμα που θα ξοδέψουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μετά την καραντίνα. 

Μαθαίνω πως τα κομμωτήρια συλλέγουν τα ραντεβού τους και θα αρχίσουν λογικά από τέλος της επόμενης εβδομάδας, όπου μετά τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Πρωθυπουργός θα έχουν μία εικόνα για το πώς θα λειτουργήσουν. Θα αρχίσουν λέει τα κομμωτήρια να καλούν τους πελάτες και να τους ενημερώνουν για την ώρα και μέρα του ραντεβού. Κάποια μάλιστα έχουν ήδη φουλάρει. Ναι, τόσος είναι ο κόσμος που χρειάζεται περιποίηση. 

Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι και εγώ αγαπητοί μου γιατί έχω την εντύπωση πως αποκτώ αυτό που παλιά λέγαμε «λασπωτήρα». Το μαλλί μου έχει μακρύνει αλλά θα παραχωρήσω τη θέση μου σε όσες κυρίες και κυρίους βιάζονται περισσότερο. Θα προτιμήσω το πρώτο που θα κάνω να πιω ένα καφέ ή ένα ποτάκι, αν ανοίξουν οι καφετέριες στο πρώτο κύμα. Αλλιώς θα αρκεστώ να τον πάρω στο χέρι και να περπατήσω με κάποιο φίλο μου να πω και μία κουβέντα μετά από τόσες εβδομάδες αποχής. 

Εσείς τι θα επιλέξετε; Για να κάνουμε μία δημοσκοπησούλα να δούμε τι προτιμήσεις σας…

 

Την καλημέρα μας!

Φωτό εξωφύλλου: Apollon St.

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

Shares

 

2 comments

  1. Pingback: Έστησαν γαμήλιο γλέντι στη μέση του δρόμου για να «σπάσουν» την καραντίνα! | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Έτριβαν τα μάτια τους στην Ερμού του Δουβλίνου! | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *