Ρεθεμνιώτης

Ο «Ρεθεμνιώτης» αν δεν πάει από κοροναϊό θα πάει από το πολύ φαγητό…

Shares

Δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος που αυτές τις ημέρες της καραντίνας ανοίγω συνέχεια το ψυγείο και κάνω καταδρομικές επιχειρήσεις. Άλλωστε δεν έχουμε και επιλογές. Μέχρι το σούπερ μάρκετ επιτρέπεται να πάμε άντε και μία επίσκεψη σε ευπαθείς ομάδες, δηλαδή τους γονείς μας για να πάρουμε κανένα ταπεράκι με μαμαδίστικο φαγητό. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr 

Μας έχει τρελάνει και η τηλεόραση από τη μία με τον κοροναϊό και από την άλλη με τις εκπομπές μαγειρικής. Βλέπεις και τρως. Τι άλλο μένει να κάνουμε; Θέλει και λίγη άσκηση, αλλά λίγοι έχουν τη διάθεση γι΄αυτό. 

Φίλοι μου θα βγούμε από αυτή τη δοκιμασία με παραπάνω κιλά σίγουρα, γι΄ αυτό και πρέπει να προσέχουμε. 

Άρχισαν και τα μποστάνια, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε. Χαμός στα μαγαζιά που πουλάνε φυτώρια. Βάζουν το μποστανάκι τους για να έχουν τα φρέσκα λαχανικά. Λίγη προσοχή στο πόσοι μαζεύεστε εκεί γιατί βλέπω πολλούς μεγάλης ηλικίας και χωρίς διάθεση για προστασία. 

Από την άλλη, φίλοι μου θα ήθελα να σας παρακαλέσω για κάτι. Επειδή τα social media είναι και λίγο χαβαλές, αφήστε αυτές τις αναλύσεις που βάζετε κάθε μέρα με τα νέα κρούσματα και τους θανάτους, με την εξάπλωση και τους κινδύνους. 

Τα ακούμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων από ειδικούς και μη, τα διαβάζουμε στα sites και τις εφημερίδες. Δεν κάνουν άλλη δουλειά τα κανάλια. Βάλτε λοιπόν εσείς κάτι πιο ευχάριστο να μη μαραζώνει η ψυχή μας εκεί μέσα. 

Βάλτε και εσείς καμιά ωραία συνταγή να δοκιμάσουμε, κανένα ωραίο τραγουδάκι, ας κάνουμε τέλος πάντων κάποια συζήτηση πιο ευχάριστη. Ας μιλήσουμε για το μέλλον, όταν θα τελειώσει αυτή η δοκιμασία. 

Αυτό έχει σημασία τώρα. Μετά την προστασία της υγείας μας η επόμενη μέρα θα έρθει και θα πρέπει να μας βρει και ψυχικά υγιείς. Μην τρελαθούμε κιόλας… 

Την καλημέρα μας!

Διαβάστε εδώ περισσότερες σκέψεις από τον Ρεθεμνιώτη

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *