Ρεθεμνιώτης

Ο «Ρεθεμνιώτης» συμβουλεύει τους απαράδεκτους νταήδες: «Άμα σας χαλάει ΜΗΝ πίνετε!»

Shares

Απίστευτη η σκηνή που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα. 

Πήγε μια παρέα από νταήδες και όχι μόνο άρχισε λένε τα δημοσιεύματα να τα σπάει σε νυκτερινό μπαρ αλλά επιτέθηκε και στον υπάλληλο που τους ζήτησε να σταματήσουν. 

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Πάει το κάθε παιδί, ο κάθε άνθρωπος που θέλει να δουλέψει και να βγάλει το μεροκάματό του και κινδυνεύει η ζωή του. Απίστευτοι τραμπουκισμοί από θερμόαιμους που μάλλον πίνουν και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Παιδιά άμα σας χαλάει τόσο να μην πίνετε. 

Δε μπορεί να ξεσπάνε σε άλλους, ούτε και να διαλύουν το βράδυ εκείνων που πήγαν για να περάσει η ώρα τους και να διασκεδάσουν. Κάποτε θα πρέπει να συνετιστούμε. Αυτά που γίνονταν παλιά και δεν μπορούσε ο κόσμος να διασκεδάσει γιατί έπεφτε ξύλο και έβγαιναν  πιστόλια, δε ταιριάζουν στον τόπο μας, ούτε σε κάποιο άλλο τόπο. 

Όπως δε μας ταιριάζει να μεθάμε και μετά να οδηγούμε αυτοκίνητα και μηχανές και να χάνονται κάθε χρόνο τόσες αθώες ζωές και κυρίως νέων, αφήνοντας πίσω μαυροφορεμένους γονείς, αδέλφια ή και παιδιά, καταστρέφοντας και αυτών τη ζωή,  βυθίζοντάς τους στο πένθος. 

Καιρός να σοβαρευτούμε. Βγαίνουμε για να διασκεδάσουμε και όχι για να σπάσουμε και να δείρουμε. Οι ψυχραιμότεροι στην κάθε παρέα, οφείλουν να τραβάνε τα λουριά σε όποιον ξεφεύγει. 

Διαβάζω επίσης ότι οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.  Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτά τα θέματα και η συγγνώμη δεν αρκεί.

Την καλημέρα μας!

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *