ψάρια

Εκατοντάδες ψάρια βγαίνουν στο λιμάνι της Πρέβεζας! Δείτε το… ασυνήθιστο βίντεο

Shares

Μπροστά σε ένα -όχι και τόσο ασυνήθιστο για τους κατοίκους της συγκεκριμένη πόλης- θέαμα, βρέθηκαν οι περαστικοί στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Ένα τεράστιο κοπάδι από φρίσσες βγήκε στη στεριά, κυνηγημένο προφανώς από ψάρια μεγαλύτερου μεγέθους, σε μια μάταιη προσπάθεια να σωθεί.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο παρατηρείται συχνά στην συγκεκριμένη πόλη κι ως εκ τούτου δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν με τις σακούλες τους για να περιμαζέψουν το ανέλπιστο… μεζεδάκι.

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέμφονται τους Πρεβεζάνους που έτρεξαν για να μαζέψουν τις φρίσσες, καθώς το συγκεκριμένο ψάρι έχει πολλά κόκαλα και δεν είναι νόστιμο σαν την σαρδέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φαινόμενο κορυφώνεται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους τουρίστες:

Δείτε το ασυνήθιστο (για εμάς τους υπόλοιπους) θέαμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Λιμάνι Πρέβεζας, τα ψάρια βγαίνουν από τη θάλασσα

Συνέβη στο Λιμάνι Πρέβεζας, τα #ψάρια πήδηξαν έξω από τη θάλασσα!! το βίντεο τράβηξε ο Αχμετ Καν που ήταν εκεί με το σκάφος του⚠ Περισσότερα βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/FishingInGreece/

Gepostet von Fishing In Greece am Sonntag, 26. Mai 2019

Shares

1 comment

  1. Pingback: Πανικός στην Πρέβεζα: Δείτε τι βγήκε από τη θάλασσα – «Πάγωσαν» οι κάτοικοι – Newsbomb – Ειδησεις – ΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *