Προβάλετε ο δήμος Ρεθύμνου στο Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης | ΦΩΤΟ

Shares

Μετά από πρόταση του Γραφείου Τουρισμού και της απόφασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ Προβολής του Δήμου Ρεθύμνου, η ζωντανή παρουσία του Ρεθύμνου στην 2η μεγαλύτερη από αέρος πύλη εισόδου της χώρας, στο Αεροδρόμιο Καζαντζάκης, είναι γεγονός.

Η συγκεκριμένη προβολή πραγματοποιείται στις τρεις οθόνες ενιαίας προβολής του Αερολιμένα Ηρακλείου, οι οποίες βρίσκονται στον χώρο παραλαβής αποσκευών, στις αφίξεις εντός και εκτός Schengen. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη θέαση κατά μήκος των δύο αιθουσών αναμονής, ενώ οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τις δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ρέθυμνο.

Οι κύριοι στόχοι της συγκεκριμένης προβολής είναι η άμεση αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, καθώς οι χρόνοι αναμονής είναι υψηλοί και κυμαίνονται κατά μ.ό. από 25 έως 35 λεπτά (η προβολή επαναλαμβάνεται περίπου 25 φορές στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα), η προώθηση όλων των εκδηλώσεων/δράσεων του Δήμου Ρεθύμνου (Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, Αναγεννησιακό Φεστιβάλ, Παιχνιδοχώρα, Γιορτή Κρητικής Διατροφής, Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018, κ.λπ.) και η προβολή του επίσημου ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού www.rethymno.guide.

H συγκεκριμένη διαφημιστική προβολή θα συμβάλει αποτελεσματικά, τόσο στην επιπλέον τόνωση του συνολικού τουριστικού ρεύματος στην πόλη μας, όσο και στην άμβλυνση της εποχικότητας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στοχεύοντας πάντα στην καθιέρωση του Ρεθύμνου ως 12μηνο προορισμό.

Πηγή: rethemnos.gr

Shares


1 comment

  1. Pingback: Σπάνιο βίντεο-ντοκουμέντο από το 1975 αποθεώνει τη μάνα Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *