εμβόλιο

Πόσοι έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα στην Κρήτη

Shares

Περισσότεροι από 500 υγειονομικοί έχουν εμβολιαστεί στην Κρήτη, τις δύο πρώτες ημέρες της διαδικασίας εμβολιασμών σε δύο νοσοκομεία του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου χθες εμβολιάστηκαν 119 υγειονομικοί. Σε αυτούς προστίθενται ακόμη 112 υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν στις 4 Ιανουαρίου, διαμορφώνοντας τον συνολικό αριθμό εμβολιασμένων στο νοσοκομείο στους 231.

Στο νοσοκομείο Χανίων χθες εμβολιάστηκαν 145 υγειονομικοί. Στις 4 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα των εμβολιασμών στο νοσοκομείο, το εμβόλιο χορηγήθηκε σε 150 υγειονομικούς, με τον συνολικό αριθμό του προσωπικού που έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού να φτάνει στους 295.

Ο αριθμός των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού συνολικά και στα δύο νοσοκομεία είναι 526.

Αναλυτικά τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επίσημη ιστοσελίδα emvolio.gov.gr:

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου ξεκινά ο εμβολιασμός υγειονομικών και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και τα νοσοκομεία Ρεθύμνου, Σητείας, Ιεράπετρας και Νεάπολης.

Στόχος είναι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των υγειονομικών στην Κρήτη και να ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *