Τόσα χρόνια τηγάνιζες λάθος το αυγό σου!

Shares

Είναι από τα γεύματα που ετοιμάζονται πριν καλά-καλά σκεφτείς να τα φτιάξεις. Δεν είναι δα και καμιά πυρηνική φυσική. Ένα αυγουλάκι, λίγο λαδάκι (ή βούτυρο) και ένα τηγάνι. Τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα ο χρόνος κάνει το κομμάτι του και απλά εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην ξεχαστείς και το αυγό γίνει… κάρβουνο.

Και όμως άπειρες φορές θα έχεις προσέξει ότι το αυγό-μάτι δεν παίρνει το σχήμα που θα ήθελες.

Γιατί γίνεται αυτό; Επειδή το μαγειρεύεις λάθος.

Το παρακάτω άλμπουμ στο Ratpack.gr θα σου δείξει τον σωστό τρόπο.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *