Ποιος αγόρασε το εμβληματικό νεοκλασικό του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι | ΦΩΤΟ

Shares

Βρέθηκε τελικά αγοραστής για το εμβληματικό νεοκλασικό του Λάκη Γαβαλά στην οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι, το οποίο βρήκε χθες Τετάρτη σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τριώροφο κτίριο που φιλοξενούσε τη μπουτίκ της εταιρείας Lak του Λάκη Γαβαλά πέρασε στην κυριότητα της Alpha Bank. Το ακίνητο, που εκποιήθηκε, χθες, με τιμή εκκίνησης 2,035 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει υπόγειο 86,25 τ.μ., ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο 184 τ.μ. ο καθένας και τρίτο όροφο 100 τ.μ.

Το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Νοέμβριο από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που επιχειρεί να περιορίσει το συνολικό χρέος των 22 εκατ. ευρώ του Λάκη Γαβαλά προς το Δημόσιο.

Στο έγγραφο που είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα e-auction.gr αναφερόταν ότι «η διωκόμενη οφειλέτιδα του Δημοσίου εταιρία με την επωνυμία «Λάκης Γαβαλάς Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία Εισαγωγές Ενδυμάτων και Υποδημάτων νόμιμα εκπροσωπούμενη, οφείλει στη Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών ποσό είκοσι δύο εκατομμύρια πενήντα έξι χιλιάδες διακόσια ενενήντα εννιά ευρώ και επτά λεπτά (22.056.299,07 €) πλέον προσαυξήσεων και λοιπών εξόδων μέχρι το τέλος του πλειστηριασμού…»

Πηγή: mononews.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *