Το Ρέθυμνο λατρεύει το ποδήλατο και όσα έγιναν χθες είναι η απόδειξη! | ΦΩΤΟ

Shares

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου υπήρξαν συνεπείς στην ώρα τους για μια όμορφη περιήγηση στο Ρέθυμνο με ποδήλατα.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας διοργανώνονται καθημερινά δράσεις που δίνουν στον κάθε Ρεθυμνιώτη και μη, τη δυνατότητα να απολαύσει δραστηριότητες συντροφιά με άλλους φίλους του αντίστοιχου αθλήματος.

Μια από αυτές τις δραστηριότητες είναι και η ποδηλασία, αφού μια τόσο οργανωμένη ποδηλατοβόλτα στην παραλία του Ρεθύμνου με περιήγηση στη συνέχεια μέσα από την παλιά πόλη και με παρέα τόσο κόσμο, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Έτσι, δεκάδες ποδηλάτες, παρευρέθηκαν στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη και με την επίβλεψη της Αστυνομίας, της Τουριστικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησαν αυτή την χαλαρωτική διαδρομή.

Ωστόσο, εκτός από τα συμβατικά ποδήλατα που χρησιμοποίησαν οι περισσότεροι, ήταν και μια καλή ευκαιρία για κάποιους να δοκιμάσουν και τα καινούρια… ηλεκτρικά ποδήλατα που μόλις εδώ και λίγους μήνες έχουν τοποθετηθεί στην πόλη.

Η επιλογή του ηλεκτρικού ποδηλάτου αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για κάποιους που ναι μεν ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη δραστηριότητα, όμως προτίμησαν ένα λίγο πιο ξεκούραστο μέσο για να το κάνουν.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ενθαρρυντική σε μια πόλη όπως το Ρέθυμνο, που ολοένα και περισσότερο έρχεται πιο κοντά στη βιώσιμη κινητικότητα!

1 (1) (9)
« 1 από 7 »
Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *