Διαφήμιση

VIRAL

«Πως να επιλέξεις το σωστό καρπούζι»: Viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει τις συμβουλές για μια «σοφή» επιλογή | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με την ευελιξία τους και τη λαχταριστή τους γεύση, τα καρπούζια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής κουζίνας, καθώς περιλαμβάνονται σε όλα, από δροσερά ποτά και σνακ δίπλα στην πισίνα μέχρι ψητά στη σχάρα και ζωηρές σαλάτες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την απλή απόλαυση του να απολαμβάνεις μια ζουμερή φέτα καρπούζι μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Ως η επιτομή της εποχιακής απόλαυσης, τα καρπούζια κοσμούν τα τραπέζια μας από τον Μάιο έως τον Αύγουστο, προσφέροντας μια δροσιστική και γλυκιά ανάπαυλα από τη ζέστη.

Με την ευελιξία τους και τη λαχταριστή τους γεύση, τα καρπούζια γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής κουζίνας, καθώς περιλαμβάνονται σε όλα, από δροσερά ποτά και σνακ δίπλα στην πισίνα μέχρι ψητά στη σχάρα και ζωηρές σαλάτες.

Ωστόσο, για να απολαύσετε πραγματικά ένα καρπούζι, όλα ξεκινούν με την επιλογή του τέλειου καρπουζιού. Είτε περιηγείστε στο παντοπωλείο, στη λαϊκή αγορά, στο περίπτερο του δρόμου ή ακόμη και στον κήπο της αυλής σας, η γνώση του τρόπου επιλογής ενός ώριμου καρπουζιού είναι απαραίτητη για να αποφύγετε οποιαδήποτε απογοήτευση με πολτώδη ή άγευστα φρούτα.

https://www.tiktok.com/@thecrunchbros/video/7258080312222174506?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_pause_share&refer=embed&referer_url=www.gazzetta.gr%2Fplus%2F2242874%2Fpos-na-epilexeis-sosto-karpoyzi-viral-ehei-ginei-binteo-poy-deihnei-ta-tips-gia-mia&referer_video_id=7258080312222174506

Αφιερώστε χρόνο για να επιθεωρήσετε διεξοδικά το καρπούζι κοιτάζοντας, σηκώνοντάς το και γυρίζοντάς το για να εξετάσετε όλες τις πλευρές του. Να είστε προσεκτικοί με οποιοδήποτε καρπούζι με ορατά κοψίματαβαθουλώματαμαλακά σημεία ή μώλωπες, καθώς μπορεί να υποδηλώνουν υπερώριμο ή κατεστραμμένο φρούτο.

Ένας βασικός δείκτης ώριμου καρπουζιού είναι το σημείο του εδάφους, το τμήμα όπου το καρπούζι ακουμπούσε στο έδαφος καθώς ωρίμαζε. Αναζητήστε ένα κρεμώδες ή βουτυρένιο κίτρινο χρώμα σε αυτή την περιοχή. Εάν το σημείο του εδάφους εμφανίζεται λευκό ή πράσινο, υποδηλώνει ότι το καρπούζι συγκομίστηκε πρόωρα και μπορεί να μην έχει την επιθυμητή γλυκύτητα.

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version