Βρειτε μας στα Social Media
 

VIRAL

Πετρελαιοφόρο «παλεύει» με πελώρια κύματα στον Βόρειο Ατλαντικό – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

Βόρειος Ατλαντικός
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
115 Shares

Η τρομακτική στιγμή που ένα πετρελαιοφόρο δίνει μάχη με τα κύματα κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας στην μέση του Ατλαντικού, καταγράφεται στο κινητό τηλέφωνο ενός ναύτη που βρίσκεται μέσα στο πλοίο κατά τη διάρκεια της παλλίροιας.

Στα στιγμιότυπα του βίντεο φαίνονται τα ορμητικά κύματα την στιγμή που σκάνε πάνω στο κατάστρωμα και σκεπάζουν το δεξαμενόπλοιο, ενώ οι ναύτες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μην βγουν εκτός πορείας. Κάποια στιγμή μάλιστα το κύμα καλύπτει το τζάμι, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο ναύτης που απαθανατίζει το συγκλονιστικό σκηνικό.

Εξάλλου, ο Βόρειος Ατλαντικός φημίζεται για τα ακραία φανόμενα, που δημιουργούνται από τους σφοδρούς ανέμου, καθιστώντας εξαιρετικά επικίνδυνες τις συνθήκες για τα πλοία που διέρχονται από το σημείο. Επιπλέον, το 2000 τα νερά της περιοχής κατέκτησαν παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα ύψους 18,5 μέτρων.

ατλαντικ2
ατλαντικ1

Μάλιστα, αυτή την εποχή του χρόνου, ο Βόρειος Ατλαντικός τίθεται υπό επιτήρηση για την καταγραφή ενδεχόμενων τυφώνων και τροπικών καταιγίδων. Η εποχή των τυφώνων ξεκινά επίσημα τον Ιούνιο.

Πηγή: protothema

Βόρειος Ατλαντικός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap