Διαφήμιση

VIRAL

Νύφη έδωσε 11 εντολές στους καλεσμένους και άκουσε τα… σχολιανά της!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τη “Daily Star”, η γυναίκα ανέβασε τη λίστα για να ρωτήσει μήπως είχε ξεχάσει κάποια εντολή, αλλά είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που την έκραξαν, λέγοντας πως συμπεριφέρεται στους καλεσμένους σαν υπηρέτες και πως είναι μεγάλη αγένεια να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Η μέλλουσα νύφη ζητά από τους καλεσμένους, μεταξύ άλλων, να μην φορούν άσπρα, να ελέγχουν πόσο αλκοόλ θα πιουν, να μην εμφανιστούν μετά την έναρξη της τελετής, να έχουν κλειστά τα κινητά τους, να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media και να μην προσπαθήσουν να αλλάξουν κάτι στη διακόσμηση.

Δείτε τη σχετική λίστα:

Η ίδια, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια, υποστήριξε πως έκανε τη λίστα, γιατί η μέλλουσα πεθερά της “χρειάζεται όρια”, με κάποιους να της λένε πως θα μπορούσε να τη στείλει μόνο στην πεθερά της και όχι σε όλους τους καλεσμένους…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version