Βρειτε μας στα Social Media
 

VIRAL

Μητέρα πάλεψε με λιοντάρι που επιτέθηκε στον γιο της και τον έσωσε!

Δημοσιεύτηκε

στις

Associated Press
Διαφήμιση
Διαφήμιση
272 Shares

Μια μητέρα από την Καλιφόρνια πάλεψε με λιοντάρι, αφού αυτό επιτέθηκε στον πεντάχρονο γιο της και τον έσυρε κατά μήκος της αυλής τους σπιτιού τους.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την Daily Mail, στο Καλαμπάσας, στην κομητεία του Λος Άντζελες, την Πέμπτη και το λιοντάρι έσυρε το αγόρι για «περίπου 45 μέτρα», δήλωσε ο Πάτρικ Φόι, εκπρόσωπος του Τμήματος Αλιείας και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας.

Η μητέρα του αγοριού είχε ακούσει τη φασαρία από το εσωτερικό του σπιτιού και έσπευσε να το βοηθήσει, «χτυπώντας το λιοντάρι με τα γυμνά της χέρια» μέχρι που αυτό άφησε τον γιο της και τράπηκε σε φυγή, δήλωσε ο Φοι. Αξιωματούχος του Τμήματος Αλιείας της Καλιφόρνια πυροβόλησε και σκότωσε αργότερα το λιοντάρι.

Σύμφωνα με το ethnos, οι γονείς οδήγησαν αμέσως το αγόρι σε ένα κοντινό νοσοκομείο. Υπέστη κακώσεις στο κεφάλι και το άνω μέρος του κορμού του, αλλά αναφέρθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.

Δύο άλλα λιοντάρια εντοπίστηκαν στην περιοχή και ναρκώθηκαν με αναισθητικό. Από τα στοιχεία DNA διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν επιτεθεί στο αγόρι, ούτε είχαν βίαιο ιστορικό.

Η επίθεση ήταν η πρώτη του είδους της από το 1995, σύμφωνα με το CDFW.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap