Διαφήμιση

VIRAL

Κεφάτες νοσηλεύτριες μας φτιάχνουν τη διάθεση με το χορευτικό τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί εμείς να ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την Ανάσταση, αλλά νοσηλεύτριες και νοσηλευτές αυτές τις ώρες δουλεύουν. Και ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, που ασχέτως αν νοσηλεύουν ασθενείς με Covid ή όχι, δίνουν καθημερινά τη δική τους μεγάλη μάχη.

Και παρά το γεγονός ότι η πανδημία δοκιμάζει τα όρια τους, εξακολουθούν με κάθε τρόπο να φροντίζουν, να συμπαρίστανται και να δίνουν κουράγιο στους ασθενείς.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με τις τρεις κεφάτες νοσηλεύτριες που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι οποίες επέλεξαν να ξεκινήσουν με χορό και τραγούδι στους διαδρόμους του νοσοκομείου τη βάρδιά τους. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως το χορευτικό τους είναι τέλειο!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version