Βρειτε μας στα Social Media
 

PLUS +

Varibopi-Reset: Άμεση κινητοποίηση του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ για την αποκατάσταση της Βαρυμπόμπης

Δημοσιεύτηκε

στις

Βιανέξ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
314 Shares

Ενώ οι πυρκαγιές είναι πλέον σε ύφεση στην Αττική, το αίτημα για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για αναδάσωση των καμένων περιοχών βρίσκει ευρύτατη υποστήριξη από τους πολίτες, καθώς και από επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια. Ζητούμενο είναι να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να προχωρήσουν άμεσα τα σχέδια που καταρτίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, προχωράνε με ταχείς ρυθμούς για την πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varibopi-reset.

Καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο πανελλαδικά, τόσο από ιδιωτικές εταιρείες, όσο και από επίσημους φορείς, αλλά και από τον κρατικό μηχανισμό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες εταιρείες και φορείς επιθυμούν, να δηλώσουν την πρόθεσή τους για να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία μέσα από την επικοινωνία με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@Varibopi-reset.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb

Βιανέξ
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap