Διαφήμιση

ΤΑΞΙΔΙ

Έχει και η Κίμωλος εξωπραγματική καλντέρα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο άκουσμα της λέξης καλντέρα, δικαιολογημένα ο νους όλων μας πάει σε ένα από τα εντυπωσιακότερα νησιά της Μεσογείου, την Σαντορίνη! Η ομορφιά και το ηλιοβασίλεμα της αποτελούν διαχρονική τουριστική αξία. Ωστόσο, η Σαντορίνη δεν είναι το μοναδικό νησί που διαθέτει «Καλδέρα» ( caldera: ισπανική λέξη που σημαίνει καζάνι ). Η Κίμωλος είναι ακόμη ένα ελληνικό νησί όπου μπορείτε να θαυμάσετε ανάλογο γεωλογικό θαύμα της φύσης!

Στη βόρεια πλευρά του κυκλαδίτικου νησιού συναντάτε «του Γερονικόλα τ΄αψηλά» όπως ονομάζουν οι ντόπιοι το συγκεκριμένο κομμάτι της ακτογραμμής. Πρόκειται για λεπτές στρώσεις από γκριζόλευκα, ηφαιστειακά πετρώματα που ενώνουν αρμονικά με το αιγαίο πέλαγος. Το τοπίο πραγματικά καθηλώνει όποιον το επισκεφτεί ιδιαίτερα από θαλάσσης με σκάφος!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από το Greeks Worldwide που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και αναδεικνύει την ξεχωριστή ομορφιά του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version