Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑΞΙΔΙ

Η καλύτερη γαμήλια σουίτα στον κόσμο είναι ελληνική και πραγματικά είναι όνειρο! (PHOTOS)

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλο και περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν τη χώρα μας για ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι, τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ατελείωτες παραλίες, τα γραφικά τοπία και τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, που μπορεί να θαυμάσει κανείς από διάφορα σημεία της χώρας, την καθιστούν ιδανικό προορισμό για νεόνυμφους. Σε όλα αυτά έρχονται να προτεθούν και τα υψηλών προδιαγραφών καταλύματα που υπόσχονται ασύγκριτες παροχές και ανέσεις στα ερωτευμένα ζευγάρια.

Πρόσφατα, το μεγάλο ταξιδιωτικό blog ΜrΑndΜrsSmith.com δημοσίευσε μια λίστα με τις 10 καλύτερες γαμήλιες σουίτες στον κόσμο. Στην κορυφή φιγουράρει η Iconic Suite του ξενοδοχείου Iconic Santorini στη Σαντορίνη που ξεχωρίζει όχι μόνο για την προσεγμένη διακόσμηση και τις εξαιρετικές παροχές, αλλά και την ανεπανάληπτη θέα στο Αιγαίο .

Δείτε τη λίστα με τις 10 πρώτες:

1. The Iconic Suite, Iconic Santorini, Ελλάδα

Mε το απίστευτο τοπίο της μπλε θάλασσας και την ονειρική κατάλευκη αρχιτεκτονική, μπορεί να πιστέψετε οτι η Σαντορίνη δε θα μπορούσε να γίνει πιο ρομαντική, όμως κρατήστε αυτό το συμπέρασμα μέχρι να δείτε με τα μάτια σας την Iconic Σουίτα του ξενοδοχείου Iconic Santorini. Κτισμένη μέσα σε ένα αρχαίο σπήλαιο, η σουίτα διαθέτει ιδιωτική ταράτσα με πέργκολα που προσφέρει θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, μία εσωτερική πισίνα και ένα ντους ψιλής βροχής.

2. An Upper Branch Tree House στο Hapuku Lodge & Tree Houses, Kaikoura, Νέα Ζηλανδία

Για τα ζευγάρια που αγαπούν την περιπέτεια και αναζητούν την απόδραση από την καθημερινότητα, η γοητευτική σουίτα Upper Branch Tree House είναι ιδανική επιλογή. Βρίσκεται 10 μέτρα επάνω από άλσος με δέντρα Manuka, και εδώ θα αναβιώσετε όλες τις παιδικές αναμνήσεις από τα δεντρόσπιτα, στο προσωπικό σας καταφύγιο, με ξύλινο κρεβάτι και τζάκι. Υπάρχει ακόμα σπα.

3. A Berber Tent στο Kasbah Tamadot, Atlas Mountains, Μαρόκο

Τοπίο που συντίθεται από βουνά, θεραπείες χαμάμ και πλούσιοι κήποι είναι μερικά από αυτά που διαθέτει η σουίτα. Βουτήξτε στην ιδιωτική πισίνα, απολαύστε αφρικανική κουζίνα 5 αστέρων ή δειπνήστε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

4. The Royal Monceau Suite στο Le Royal Monceau Raffles Paris, Γαλλία

Εμπνευσμένη από το Παρίσι του 1920, παρότι διαθέτει μοντέρνες πινελιές, η σουίτα Le Royal Monceau έχει κάτι από τη μαγεία της Πόλης του Φωτός. Μόλις απολαύσετε τη σαμπάνια σας, τις θεραπείες σπα και τα γλυκίσματα στο ξενοδοχείο, αποσυρθείτε στην Royal Monceau Suite όπου σας περιμένουν μια προσεγμένη βιβλιοθήκη με βιβλία για την τέχνη και αυθεντικά έργα τέχνης, που δημιουργούν μια κοσμοπολίτικη και σικ ατμόσφαιρα.

5. A Waterfall View Suite at Gaia Riverlodge, Μπελίζ

Κρυμμένο στο τροπικό δάσος του Μπελίζ, το Gaia Riverlodge διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό διευκολύνσεων ενός resort και πνεύματος περιπέτειας. Μετά από μια ημέρα αφιερωμένη στην ποδηλασία, την πεζοπορία και την κατάδυση, σας περιμένει η διόροφη σουίτα Waterfall View, για ξεκούραση σε κρεβάτι μεγάλων διαστάσεων για ύπνο υπό τον ήχο του τρεχούμενου νερού.

6. The Prague Suite στο Blakes Hotel, Λονδίνο

Αν θέλετε το γαμήλιο ταξίδι σας να μοιάζει με πραγματική απόδραση, κάντε κράτηση στην εντυπωσιακή σουίτα του ξενοδοχείου Blakes. Κρυμμένη στον μυστικό πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, η σουίτα είναι ντυμένη στα πιο πολυτελή βελούδινα και μεταξένια υφάσματα γύρω από ένα κρεβάτι με ουρανό.

7. The Empire Suite στο The Standard, High Line, Νέα Υόρκη

Αποτελεί ιδανικό μέρος για μια σέξι διαμονή στην πόλη. Η σουίτα 875 τ. ποδιών είναι ο βασιλιάς όλων, με τεράστιο σάουερ, κορυφαίο κρεβάτι και γεμάτο ψυγείο.

8. An Ocean View Pool Villa στο The Pavilions, Πουκέ, Ταϋλάνδη

Αν η λίστα του γαμήλιου ταξιδιού σας περιλαμβάνει λευκές αμμουδιές, γαλήνια νερά και ευρύχωρες πισίνες υπερχείλισης, μην κοιτάξετε πιο μακριά από το Pavilions. Οι βίλες Ocean View με πισίνα είναι ιδανικές για μια αναζωογονητική εμπειρία για 2. Το πλούσιο τοπίο έξω συναντά το φαντασιακό ντεκόρ των εσωτερικών χώρων.

9. The Well House Cabin στο Dunton Hot Springs, Dolores, Κολοράντο

Για πιο ρουστίκ εμπειρίες, προσφέρονται οι λουξ σουίτες του Dunton Hot Springs. Κάνετε κράτηση στην Well House Cabin, που κατασκευάστηκε γύρω από μια ιδιωτική πηγή, για να δείτε από τι είναι φτιαγμένα τα όνειρα στην αμερική Δύση.

10. The Loft Suite στο Hotel Santa Teresa, Ριο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Το Ρίο είναι η πόλη γνωστή για τα μικροσκοπικά μπικίνι, τις συνήθειες καλλωπισμού και τη έντονη νυχτερινη ζωή με επίκεντρο την παραλία. Αν θέλετε να έχετε λίγη από αυτή τη μαγεία στη γαμήλια σουίτα, επιλέξτε την Loft Suite του ξενοδοχείου Santa Teresa.

Πηγή: Travelstyle.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ