Διαφήμιση

PLUS +

Στέφανος Κασσελάκης: Καθόταν χαλάρος στον Εθνικό Ύμνο και του… έκαναν νόημα να κάτσει προσοχή! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Κύπρο τα προηγούμενα 24ωρα. Εκεί, μεταξύ άλλων, κατέθεσε στεφάνι σε μία σειρά από μνημεία.

 

Στο πρώτο από αυτά, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και εκεί για κάποια δευτερόλεπτα επικράτησε… σύγχυση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν πολύ… χαλαρός μπροστά στο μνημείο, με τον διπλωματικό του σύμβουλο – όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες – να σπεύδει να του κάνει… με τρόπο νόημα.

Ο κ. Καλπαδάκης προσπάθησε να δείξει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να καθίσει σε στάση προσοχής, τη στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου.

Εν τέλει, ο Στέφανος Κασσελάκης αντιλήφθηκε τι νοήματα του έκαναν, και έπραξε το σωστό έστω και με καθυστέρηση, αλλά και μετά από… υπόδειξη…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version