Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ! Πέταξε έξω τον Ναδάλ και προκρίθηκε στον ημιτελικό!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε για μία ακόμη φορά να στρέψει τα φώτα του παγκόσμιου τένις προς το μέρος του με μια συγκλονιστική νίκη-ανατροπή στο Australian Open!

Ο Έλληνας πρωταθλητής, τρέλανε για μία ακόμη φορά κόσμο και κοσμάκη και νίκησε με 3-2 σετ τον σπουδαίο Ισπανό πολύπρωταθλητή Ράφα Ναδάλ με επική ανατροπή και πέρασε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Μια φορά πολεμιστής, πάντα πολεμιστής” αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές του Australian Open, αποθεώνοντας τον Έλληνα τενίστα.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1362023492019920897?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1362024099162169345%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Fsports%2Fthriamvos-tsitsipa-epi-tou-nadal-ton-nikise-3-2-set-me-epiki-anatropi

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας του Τσιτσιπά να σημειώσουμε ότι είναι μόλις ο τρίτος τενίστας που καταφέρνει να κερδίσει τον Ναδάλ ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ και μόλις ο δεύτερος που το καταφέρνει σε τουρνουά Grand Slam!

Τον Έλληνα τενίστα περιμένει στους “4” του Australian Open ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Δείτε τις δηλώσεις του μετά το τέλος του θριάμβου:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version