Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρέλανε μας Ελλαδάρα! Η εθνική πόλο στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η εθνική ομάδα με ονειρεμένη εμφάνιση ««έπνιξε» τη Σερβία με 13-7 , για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εθνική ομάδα με ονειρεμένη εμφάνιση ««έπνιξε» τη Σερβία με 13-7, για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Σάββατο (29/7, 12:00) το μεγάλο ραντεβού τής εθνικής ομάδας για να πατήσει σε μια απάτητη κορυφή, αυτή του κόσμου με αντίπαλο την Ουγγαρία ή την Ισπανία στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Φουκουόκα.

Μια νίκη που περνά στην ιστορία, η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κατάρα των πέντε χαμένων ημιτελικών σε παγκόσμια πρωταθλήματα, νικά για πρώτη φορά τους Σέρβους σε μεγάλη διοργάνωση και παράλληλα πήρε ρεβάνς για τον προ διετίας χαμένο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-3, 4-1



Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version